Who pays if I lose a case in Spain?

The loser is normally ordered to pay the costs (condena en costas) unless the case raised serious doubts of fact or law. The part covering the winner's lawyer is generally capped at one third of the amount in dispute under article 394 of the Civil Procedure Act, so weigh this risk before suing.

JuriMatch | Lawyers | Pricing | About