Are contingency fees legal in Mexico?

Yes. Mexican law lets lawyer and client agree fees freely, including a percentage of the result (cuota litis), which is common in practice. Under the Federal Civil Code, fees for professional services are set by agreement and, failing that, by local custom and the importance of the work (articles 2606 and 2607).

JuriMatch | Lawyers | Pricing | About